sâmbătă, 11 iunie 2011

Dragostea mea

Problema care apare atunci cand te indragostesti este dificultatea in a gasi raspusul la intrebarea:"Ce sa fac?"
Stupida intrebare! Ciudat...pe masura ce cresc sentimentele, creste si ecoul vocii interioare care striga:"CE sa fac?...CE SA fac?...CE SA FAC?"
Ironia este ca te pricepi foarte bine la dat sfaturi altora:"Bai frate,te duci,ii spui tac pac...bum...bang si gata!" Dar parca tie nu ti se potrivesc...
Parca in cazu tau ai primi drept raspuns un:"Glumesti:))" sau "Fugi de aici" cine stie...poate un "Nu stii ce spui...nu, nu cred ca simti asta".
Te simti atat de mic,respiri greu,iti faci planuri,simulari...care te fac sa constientizezi ceea ce la inceput credeai ca nu vei pati...te-ai indragostit...
Iti amintesti toate sfaturile prietenilor tai (singuri):"dragostea-i un razboi...un iad...un chin...nu vrei sa ajungi acolo...nu sub PAPUC...FUGI de ea...mai bine mort decat asa...". Te panichezi gandind ca nu vei putea sa iti marturisesti dragostea...ca vei ramane vesnic singur:"NU>>>Trebuie sa fug!!!". Alergi disperat incercand sa negi,iti dai pumni in cap crezand ca vei uita,incepi sa iei note mici la scoala ,nu mai poti invata ,te apuci de fumat,astepti vizeitele ei de parca ai fi bolnav...stai,esti bolnav...bolnav dupa prezenta ei.
In final iti amintesti de sfatul singurului prieten (care este intr-o relatie):"Dragostea este minunata...nu fugi...esti barbat daca recunosti ce simti si o aratai".
In clipa asta te opresti...deschizi bratele ,zambesti si incepi sa iubesti.

2 comentarii: